MOM - Community

Inschrijvingen groepslessen & Individuele begeleiding voor mama's

Lieve mama,

Jij verdient deze ondersteuning.

Jij verdient meer balans.

Jij verdient dit echt!

Selfcare is not Selfish

Mama's zelf aan het woord


Na lang twijfelen, heb ik toch de stap gezet en me ingeschreven voor de MOM-retreat. Daar heb ik geen spijt van gekregen! Het is zo'n fijn gevoel om met andere mama's samen te komen en ervaringen te delen in een open en veilige omgeving. Janne en Liesbeth zorgen er ook steeds weer voor dat iedereen zich thuisvoelt. Alsof je met een groep vriendinnen de avond doorbrengt. De vele tips en de mogelijkheid om eens door een andere bril te kijken, verlagen de drempel om de dagelijkse sleur ook soms anders te gaan bekijken. Ik kijk elke keer weer met veel plezier en de nodige nieuwsgierigheid uit naar de volgende sessie. Echt een aanrader voor wie nog twijfelt


Anke


MOM-Retreat


"Janne is een vrouw vol pit en passie voor haar vak. Vanaf dag één heb ik met haar een goede klik. Ze geeft me een veilig gevoel en hierdoor is het voor mij makkelijker om alles te bespreken tijdens onze coaching sessies.

Ondertussen coacht Janne me al een jaar. Dankzij haar begeleiding klim ik langzaam terug omhoog. Zij steunt me in alles wat ik doe, geeft me goede tips en tricks om signalen te herkennen. Ik ben dankbaar dat ik destijds de stap heb gezet om me te laten coachen door Janne. Onze coaching sessies waren voor mij een lichtpuntje in de moeilijke periode.

Ook na de moeilijke periode blijven we verder bouwen aan mijn zelfvertrouwen en werken we aan mijn kritische stem om deze in mijn dagelijks leven minder te laten domineren."


Liena


MOM 2 MOM

Janne is een vrouw die kracht en kwetsbaarheid uitstraalt en die durft te kijken naar zichzelf. Samen hebben we gekeken naar de kritische stem in zichzelf, hoe ze ontstaan is en hoe ze deze kan overstijgen. Dit kort, maar dynamische proces deed ze niet enkel voor zichzelf, maar ook voor haar dochter. Het uitdragen van haar proces kan andere mama's inspireren om dezelfde durf aan de dag te leggen. Er staat nog veel goeds te gebeuren in het leven van Janne en haar nieuwe coachpraktijk.
Ingrid Nolis
Perfectionisme coach In-Zijn

unsplash