Wij staan voor je klaar!

Janne Onkelinx
Mijn naam is Janne en ik ben opgeleid als stress, burn-out en veerkracht coach. Mamalief is ontstaan uit mijn liefde voor mijn dochter Nola, het mama zijn en de passie voor anderen.


Het ondernemerschap is al lang een klein vlammetje binnen in mij dat stilletje zat te branden. Lang heb ik niet geweten hoe het tot uiting zou komen. Want als ik ging ondernemen, zou ik impact willen maken op anderen. Een verschil maken in iemand anders zijn leven, geeft mij ontzettend veel energie.


Als hoofdberoep ben ik Management consultant bij Harmony. Sinds enkele jaren coach ik andere coaches binnen Harmony die op hun buurt weer andere collega’s coachen. Ook coach ik rechtstreeks enkele collega’s bij het uitstippelen van hun groeipad en begeleid ik hen bij eventuele hindernissen op dat groeipad. Daarnaast specialiseerde ik me ook als stress, burn-out en veerkracht coach aangezien we binnen Harmony investeren in het welzijn van de collega’s (zie je al de reden waarom ik er werk).


Op 10.09.2022 kreeg ik er een rol bij. De mooiste, leukste, spannendste en uitdagendste rol dat er bestaat: Het mama zijn. Wat geniet ik elke dag van die rol. Wat ben ik verliefder dan ooit op dat kleine mensje. En damn, hoe kwetsbaar maakt het mama zijn je?


Zonder het te weten kwamen al mijn rollen en al mijn passies samen op de dag dat Nola geboren is. Het heeft nog een jaar geduurd voordat het helemaal duidelijk werd, maar ik ben er. Ik wil elke mama die er nood aan heeft, helpen. Helpen om haar leven in handen te nemen, om te groeien en tijd te kunnen steken in wat echt telt voor haar.

Zonder schuldgevoel. Zonder twijfel. Zonder onzekerheid.


Want lieve mama, wat verdien je dat!
Want lieve mama, je bent niet alleen!


Liefs,

Janne

Stress, Burn-out en Veerkracht coach

Liesbeth De Feyter
Ik ben Liesbeth, mama van 2 geweldige dochters en getrouwd met een fantastische man. Ik ben kinesiste met als specialisaties perinatale kinesitherapie, bekkenbodemreëducatie, sportkinesitherapie en manuele therapie.


Ik ben 10 jaar actief geweest binnen de survivalrun. Buiten klauteren, vuil worden en fysiek afzien maakte voor mij survivalrun de ideale sport. Mijn passie voor sporten en het menselijk lichaam maakte mijn beslissing om kinesitherapie te gaan studeren voor de hand liggend. Mijn voorliefde om te werken met zwangere vrouwen en bevallen mama’s, samen met hun baby’tjes, had ik al tijdens mijn studies. Door zelf mama te worden is dit alleen maar gegroeid.


De ideeën van mama’s fit zijn ontstaan tijdens mijn eerste zwangerschap in 2016. Na de geboorte van mijn oudste dochter Tess zijn deze ideeën dromen gebleven. In 2018, toen ik zwanger was van mijn jongste dochter Febe, heb ik de ideeën verder uitgewerkt en heb ik mijn droom tot leven gebracht.


Met Mama’s fit wil ik de mama’s, papa’s en andere volwassenen rondom het kind terug in beweging brengen en dat allemaal ook met het kindje erbij natuurlijk! Want dan heb je quality-time gecombineerd met ontspanning en inspanning. Het samen bewegen heeft positieve effecten op je lichaam, zowel fysiek als mentaal. Denk hierbij aan de sociale band die je creëert met je kindje, evenals de ontplooiing. Wanneer je voor de zwangerschap niet sportief was of je geen aanleg hebt voor sporten, laat je dan zeker niet afschrikken om lessen te volgen bij mama’s fit. Bij mama’s fit draait het er niet om hoe sportief je bent of was, maar gaat het erom om samen te bewegen en te genieten van je kindje.


Liefs,

Liesbeth


info@samenfitkine.be - 0499931514 - www.mamasfit.be - www.samenfitkine.be

Kinesitherapeut

Perinatale coach

Loopcoach

Draagconsulent

unsplash